BEHAAL JE RIJBEWIJS BIJ AUTORIJSCHOOL TIM MET PLEZIER!

Waarom Autorijschool Tim?

Je rijbewijs halen in Elst en omgeving?

Bij Autorijschool Tim haal je op een leuke manier je rijbewijs. Mijn lesgebieden zijn Overbetuwe, Lingewaard en Arnhem-Zuid. De lessen staan garant voor een leuke, leerzame en prettige tijd.

Kijk rond op deze site en bij vragen kun je contact met mij opnemen door in het menu te klikken op “Meer informatie”.

Over Tim van der Kleij

Mijn naam is Tim van der Kleij. Na 5 jaar als franchiser in de rijschoolbranche te hebben gewerkt, ben ik sinds januari 2024 gestart met mijn eigen rijschool. Door lessen op maat en in je eigen tempo aan te bieden, met de nodige dosis humor en geduld, hoop ik dat de tijd die we samen in de auto doorbrengen, fijn, leuk, maar vooral leerzaam zal zijn. Het lesgeven staat voorop, maar uiteraard ook resultaat en betrouwbaarheid zijn belangrijk.

In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd zoals:
Autisme & ADHD, Faalangst, RVV etc.
Alle opleidingen zijn met een certificaat afgesloten.